Amsterdam auto verkooppunt

Auto-slopen.nl koopt alle auto’s op. Zowel schade- en sloopauto’s. Ook in Amsterdam en omgeving. Het maakt dus niet uit of u een oude auto heeft staan in de Pijp of Utrechtsestraat, in Osdorp of in Noord, in Zaandam of Bussum. Voor de inkoop van schadeauto’s en sloopauto’s komen wij overal.

Gratis auto ophaaldienst
Parkeren is duur in Amsterdam en dat is helemaal zuur geld voor een auto die niet meer kan rijden. Daar wilt u zo snel mogelijk vanaf. “Haal mijn sloopauto op,” horen we dan ook vaak. Dat doen we snel en gratis. Ook in Zaanstad, IJmuiden, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Naarden en Haarlem. De auto ophaaldienst heeft dan ook direct een RDW vrijwaringsbewijs bij zich en de vergoeding zoals die tussen ons is afgesproken. Slechts de auto verzekering zult u zelf moeten afzeggen.

Recycling in de sloperij
Ook in de sloperij is milieubewust werken een zeer belangrijk aspect. Daarvoor zijn wij als autosloperij ook lid van ARN en gecertificeerd met KZD***. Dat betekent dat alle herbruikbare onderdelen van een sloopauto worden gestript. Goed werkende technische auto- onderdelen en in prima staat verkerende carrosserie onderdelen worden opgeslagen en als tweedehands auto onderdelen opnieuw in de verkoop gebracht.

Laat uw auto vandaag nog taxeren!
Vul onderstaand formulier in en ontdek vandaag wat uw sloopauto waard is. Liever iemand persoonlijk aan de lijn? U kunt ook bellen op 088-0566633

Taxeer je auto
vul het formulier in

of bel:

088-0566633

Taxatieformulier