komt u uit Tilburg? en een sloopauto?

Tilburg staat bekend om haar textielindustrie, maar sommige dingen zijn gewoonweg niet meer op te lappen. Neem nu een schadeauto of defecte onrepareerbare auto, die kost meer energie dan hij opbrengt. Of toch niet? Auto-slopen.nl biedt voor elke sloperij auto een zeer aannemelijke vergoeding en haalt uw auto vervolgens ook nog eens geheel gratis bij u op! Gelijk met het vrijwaringsbewijs van het RDW.

De gratis sloopauto ophaalservice
Auto-slopen.nl werkt niet met ophaaltijden ‘van 12.00 tot 19.00 uur’. Wij komen exact op het moment dat het u uitkomt, waar dat het u uitkomt. U kunt wel 24/7 (elk uur van elke dag) een schade- of sloopauto bij ons aanbieden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Hoe meer informatie we hebben bij het aanbieden, hoe sneller de deal gesloten is en u een leuk bedrag verdient aan de auto die toch niet meer mag of kan rijden.

Onze autosloperij
Ons auto demontagebedrijf werkt zeer milieubewust. Alle herbruikbare auto onderdelen worden uit de sloopauto’s gehaald en gebruikt voor de goedkope verkoop. Recycling is het hoogste goed. Dat geldt voor schade- of sloopauto’s uit de regio van Tilburg: Loon op Zand, Moergestel, Hilvarenbeek, Middelbeers, Rijen, Kaatsheuvel, Dongen, Gilze, Goirle, Berkel-Enschot, Waalwijk en Oisterwijk.

Geniet van de voordelen:

  • • Voor defecte of kapotte wagens, schade- of sloopauto’s
  • • Milieubewuste autodemontage is ons speerpunt
  • • Bij ons kunt u rekenen op betrouwbare afspraken.Bied uw sloopauto aan bij ons!
U wilt van uw sloopauto af? Wij komen hem graag bij u ophalen. Aanbieden kan via onderstaand taxatieformulier of via telefoonnummer 088-0566633.

Taxeer je auto
vul het formulier in

of bel:

088-0566633

Taxatieformulier