Sloperij regio Eindhoven

In eerste instantie vallen ze niet zo op, de schade- en sloopauto’s in Strijp en Stratum, maar als de buren gaan klagen over de kapotte wagen met platte banden en bedekt onder het bloesem, dan is het wellicht toch tijd om afstand te doen van de auto en deze naar de autosloperij te brengen. Of… te laten ophalen! Auto-slopen.nl heeft een gratis auto ophaalservice en wij komen overal in de omgeving van Eindhoven. Dus al woont u in Best, Oirschot, Helmond, Valkenswaard, Geldrop of Son en Breugel, voor ons is het een kleine moeite.

Inkoop sloopauto
De gratis sloopauto ophaaldienst doen wij natuurlijk niet zomaar. Sterker nog, u krijgt er geld bij! Biedt uw schadeauto of sloopauto nu aan op onze website en u weet snel wat u voor een aantrekkelijke vergoeding krijgt. Met deze inkoop sloopauto hebt u eigenlijk alleen maar voordelen. U verdient eraan, de schade- of sloopauto wordt gratis opgehaald en u wordt direct gevrijwaard bij het ophalen met een vrijwaringbewijs van het RDW. U hoeft slechts nog uw autoverzekering op te zeggen, mocht u dat nog niet gedaan hebben.

Gebruikte auto onderdelen
Wie heeft het nog nooit gedaan? Op zoek naar die bumper, grille of benzineleiding voor een goedkope prijs? Even snel langs de autosloop. Nu hoeft dat ook niet meer zo tijdrovend. Door de milieubewuste autosloop, heeft Auto-slopen.nl ook een zeer breed assortiment aan auto onderdelen voor een zeer schappelijke prijs. Bent u naar een onderdeel op zoek, bel ons dan op 088-0566633. Of stuur een e-mailbericht info@auto-slopen.nl.

Uw sloop -of schadeauto aanbieden?
Vult u het taxatieformulier in hieronder. U ontvangt binnen twee uur een reactie. Bellen kan uiteraard ook: 088-0566633.

Taxeer je auto
vul het formulier in

of bel:

088-0566633

Taxatieformulier