Heb je een sloopauto in Rotterdam e.o.?

Als de auto geen Lijnbaan meer kan houwen, dan is ’tie rijp voor de sloop. Een oud Rotterdams gezegde. Auto-slopen.nl regio Rotterdam komt graag én gratis uw schadeauto of sloopauto ophalen. Gewoon voor de deur. Of het nu in Rotterdam, Schiedam, Hoogvliet, Vlaardingen, Spijkenisse, Barendrecht, Hellevoetsluis of Oud-Beijerland is.

Kapotte auto verkopen
Geld verdienen was nog nooit zo eenvoudig. Bied uw schade- of sloopauto te koop aan, met een omschrijving ontvang een eerlijk vergoedingsvoorstel. Zijn we het eens? Dan heeft u sneller geld dan u dacht. Met een RDW vrijwaringsbewijs. En een lege parkeerplek voor de deur. Zo doen we dat in Rotterdam en door de rest van Nederland. Auto-slopen.nl is de beste in autosloop en gratis auto-ophaaldienst.

Inleveren van sloopauto’s?
Heeft u een kapotte auto staan in de omgeving van Rotterdam? Hier vallen de volgende plaatsen onder: Dordrecht, Gouda, Berkel en Rodenrijs, Ridderkerk, Capelle, Krimpen of Nieuwekerk aan den IJssel. Vraagt u zich af waar u de defecte wagen moet inleveren? Dat hoeft niet. Auto-slopen.nl komt de sloop auto gratis bij u thuis ophalen!

Autosloop en auto onderdelen
Vanuit Crooswijk of Kralingen brengen wij de auto naar de sloperij, waar deze volledig wordt gestript en herbruikbare auto-onderdelen worden opgeslagen en als te koop aangeboden een goedkoop alternatief zijn voor nieuwe auto onderdelen. Zoekt u deze? Neemt u dan contact met ons op via het telefoonnummer 088-0566633. Of per mail: info@auto-slopen.nl

Vul vandaag nog het taxatieformulier in om erachter te komen wat uw defecte auto nog waard is! Binnen twee uur ontvangt u een reactie.

Taxeer je auto
vul het formulier in

of bel:

088-0566633

Taxatieformulier