Sloopauto in de omgeving van Nijmegen

Laatst werden wij van Auto-slopen.nl gebeld door Marieke uit Nijmegen met de vraag of wij haar sloopauto naar de sloperij konden brengen en hoeveel dat zou gaan kosten. Wij hadden goed nieuws voor haar. Een sloopauto ophalen aan huis doen wij geheel gratis. Marieke kreeg dikke euro’s voor haar kapotte auto.

Gratis ophaaldienst
Auto-slopen.nl draait om service voor de klanten. De gratis auto ophaaldienst beperkt zich dan ook niet alleen tot Nijmegen. Wij komen even graag in Wijchen, Cuijk, Groesbeek, Beek, Beuningen, Malden of Grave. Maar ook net zo goed in andere Nederlandse plaatsen.

Herbruikbare auto onderdelen
Alle sloopauto’s worden door Auto-slopen.nl op een zeer milieubewuste wijze verwerkt, gestript en zover mogelijk klaargemaakt voor recycling. De sloperij werkt volgens de regels van ARN en is gecertificeerd volgens ISO 9001 en KZD***. Het leveren van tweedehands auto onderdelen is dan ook geen probleem. Mail naar info@auto-slopen.nl en vind uit of wij uw onderdeel op voorraad hebben. U kunt ook bellen naar 088-0566633

Wil je weten welke prijs jij krijgt?
U wilt weten welk bedrag uw auto ons nog waard is? Vul onderstaand formulier in met de gegevens over uw sloopauto, en binnen twee uur ontvangt u van ons een reactie. Telefonisch uw auto laten taxeren kan ook: 088-0566633.

Taxeer je auto
vul het formulier in

of bel:

088-0566633

Taxatieformulier