sloopauto specialist regio Roosendaal

In de autohandel betekent RBC een ‘Rij Bewust Consument’. Iemand die weet wanneer een APK uitgevoerd moet worden, wanneer het oliepeil te laag is, maar ook wanneer het eigenlijk onverantwoord is om met die wagen door te rijden. Dan hebben we het over een sloopauto en Auto-slopen.nl. Die laatste partij komt uw schade- of sloopauto geheel gratis bij u ophalen en betaalt u daar ook nog eens een leuk bedrag voor!

Milieubewuste autodemontage
Zelfs een schadeauto levert geld op. Er zitten bijvoorbeeld herbruikbare auto-onderdelen in. Maar u hebt geen faciliteiten om de sloopauto milieubewust te demonteren. De sloop autodemontage van Auto-slopen.nl is aangesloten bij ARN en gecertificeerd via KZD***. Dat houdt in dat de demontage op de meest milieuvriendelijke wijze gebeurt. Olie en benzine worden apart opgeslagen in grote tanks, glas en (schuim)rubber worden gescheiden en alle herbruikbare onderdelen worden opgeslagen voor goedkope verkoop van auto onderdelen..

Sloopauto ophalen?
Bent u overtuigd van onze werkwijze? En wilt u uw schade- of sloopauto door Auto-slopen.nl laten ophalen? Geen probleem. Wij komen niet alleen in Roosendaal, maar ook in de omgeving, zoals: Rucphen, Oudenbosch, Sint Willebrord, Etten-Leur, Sprundel, Hoeven, Oud Gastel en Wouw.


Bied uw (schade)auto bij ons aan door middel van het contactformulier of doe dit telefonisch: 088-0566633. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar en wij reageren binnen twee uur op een ingevuld formulier.

Taxeer je auto
vul het formulier in

of bel:

088-0566633

Taxatieformulier