Sloperij voor auto’s in Breda

Als het gaat om een auto tot mootjes schredden dan zoekt u natuurlijk een bedrijf dat dat milieubewust doet en u ook nog eens een aardig bedrag betaalt voor de verkoop van uw sloopauto of schadewagen. Auto-slopen.nl is zo’n firma. Betrouwbaar in de afspraken en bijzonder service gericht. Wij regelen alles voor u dat komt kijken bij het aanbieden van een sloopauto. Wij geven u meteen het RDW vrijwaringsbewijs en staan garant voor milieubewuste autosloop.

Gratis sloop auto ophaaldienst
Een sloopauto of schadeauto voor de deur hebben staan is al vervelend genoeg. Dan wilt u ook niet nog eens moeten betalen voor het verwijderen. Auto-slopen.nl is wat dat betreft een geschenk, want wij komen kosteloos de schade- of sloopauto bij u ophalen. Bij u thuis, op het werk, of waar de kapotte wagen dan ook staat. Of het nu in Breda zelf is, of in de omgeving: Etten-Leur, Oosterhout, Prinsenbeek, Bavel, Rijen, Dorst, Chaam, Alphen of Dongen is. Wij komen gratis langs in de hele regio.

Auto slopen = auto-onderdelen
Op de sloperij – die is aangesloten bij ARN en Stiba en die KZD*** en ISO 9001 is gecertificeerd – worden alle herbruikbare autoonderdelen gedemonteerd. Bent u zelf op zoek naar zo’n onderdeel? Stuurt u dan e-mailbericht naar ons op info@auto-slopen.nl met daarin het onderdeel waar u naar op zoek bent. U kunt ons ook bellen op 088-0566633.

Voor een bod op uw sloopauto, vult u onderstaand formulier in. Wilt u liever telefonisch contact opnemen kan dat uiteraard ook: 088-0566633

Taxeer je auto
vul het formulier in

of bel:

088-0566633

Taxatieformulier