Veelgestelde vragen

Levert mijn sloopauto nog geld op?
Ja zeker. Autoslopen.nl betaalt u een aantrekkelijke vergoeding voor elke schadeauto of sloopauto die u bij ons aanbiedt.

Hoe krijg ik mijn kapotte wagen bij de autosloperij?
Daar hoeft u zich niet druk over te maken. Onze gratis sloopauto ophaalservice komt de schadeauto of sloopwagen bij u voor de deur ophalen. Onze auto ophaaldienst is kosteloos door heel Nederland.

Werken jullie ook met auto demontage?
Ja. Onze autodemontage gaat volgens de richtlijnen van ARN. Elk auto onderdeel dat nog bruikbaar is, wordt door ons gedemonteerd.

Hoe milieuvriendelijk zijn jullie met de autodemontage?
Een auto slopen geeft altijd restafval. Maar dat beperken we op de auto sloperij tot het minimum door zeer milieubewust alle schadelijke stoffen en herbruikbare auto-onderdelen zorgvuldig te verwijderen.

Er zitten nog genoeg onderdelen aan mijn sloopauto. Is dat niet zonde?
Bij autoslopen.nl laten we niets verloren gaan. Elk herbruikbaar auto onderdeel wordt door ons zorgvuldig gedemonteerd en opgeslagen voor de 2e hands verkoop.

Zeggen jullie mijn autoverzekering ook op?
Nee. Het opzeggen van uw auto verzekering is het enige dat wij niet voor u kunnen en mogen regelen. Dat zult u zelf moeten doen.

Krijg ik ook een vrijwaringbewijs?
Natuurlijk. De verkoop van uw schade- of sloopauto aan autoslopen.nl houdt ook in dat wij de verantwoordelijkheid op ons nemen. U ontvangt op het moment van ophalen direct het RDW vrijwaringbewijs van onze chauffeur.

Taxeer je auto
vul het formulier in

of bel:

088-0566633

Taxatieformulier