Auto naar de sloop in Den bosch?

Bosschenaren genieten van een eenvoudig, maar kleurrijk leven. Het liefst niet te moeilijk. Johannes de Doper is gewoon Sint Jan. Zo werkt het ook met sloop auto’s. Het was mooi zo lang het duurde, nu moet het wrak weg en daar kennen ze het liefst iemand voor. Degene die ze kennen is Auto-slopen.nl en dat werkt perfect.

Schadeauto’s en bestelbusjes
Als iets kapot is, dan is het gewoon kapot. Voor een onrepareerbare auto of sloopauto maakt het niet uit of het nou een boodschappenwagentje of een bedrijfswagen is, men wil er gewoon van af. De autowrakken wordt gratis opgehaald en ook nog met een goede verkoopwaarde. Dat vinden Brabanders bij Auto-slopen.nl zo prettig. Niet alleen in ’s-Hertogenbosch, maar ook in de regio: Vught, Rosmalen, Drunen, Maaskantje, Kerkdriel, Sint-Michielsgestel, Waalwijk, Zaltbommel en Boxtel. Wij komen langs in de hele omgeving!

De sloop auto is geld waard
De auto komt niet meer door de APK, het motorblok trilt als een gek of het auto ongeluk heeft de ophanging scheefgetrokken. Er zijn meerdere redenen waarom een auto eigenlijk niet meer op de openbare weg mag rijden. Er is één reden om er vanaf te komen: Auto-slopen.nl.

Wij halen de wagen gratis op, geven u direct een RDW vrijwaringsbewijs en betalen ook nog eens een aanzienlijke vergoeding voor de sloopauto.Dus vraag vandaag nog een taxatie aan. Het aanbieden van uw sloopauto kan via het formulier, of via telefoonnummer: 088-0566633

Taxeer je auto
vul het formulier in

of bel:

088-0566633

Taxatieformulier