Sloopauto opkopen in Bergen op Zoom

U woont in Bergen op Zoom en omstreken en u wilt een schadeauto inleveren, maar u mag er de weg niet meer mee op. Wat te doen? Het antwoord is eenvoudig. Auto-slopen.nl! Wij werken volgens het principe van ‘(sloop)auto te koop gevraagd’ wat betekent dat wij u een mooie vergoeding betalen voor uw sloop- of schadeauto. Ook krijgt u direct van ons het RDW vrijwaringsbewijs op het moment van ophalen. Of het nu in Bergen op Zoom zelf is, of Halsteren, Woensdrecht of Hoogerheide.

24/7 uw schade- of sloopauto aanbieden
Auto-slopen.nl kent vele voordelen. Zo kunt u uw schade- of sloopauto 24 uur per dag en 7 dagen per week aanbieden via het contactformulier. Wij bellen u terug, komen een goede vergoeding overeen en maken een afspraak waar we de defecte wagen komen ophalen. In Steenbergen, Ossendrecht of Huijbergen. Maar evengoed komen wij voor de sloopauto in Rotterdam, Breda, Amsterdam of Den Bosch.

Gratis auto ophaaldienst
En met al die service is onze sloop auto ophaaldienst ook nog eens geheel gratis! U hebt niet te maken met tussenpersonen, auto-slopen.nl haalt uw sloopauto geheel gratis op in heel Nederland en brengt deze direct naar de sloperij. Een autosloperij die ook nog zeer milieubewust werkt als het gaat om auto demontage.

Wilt u weten wat wij voor uw sloopauto bieden?
Het verkopen van uw sloopauto, begint met het aanbieden van de wagen middels ons contactformulier. Wanneer u liever persoonlijk iemand spreekt, kunt u ons ook telefonisch bereiken: 088-0566633.

Taxeer je auto
vul het formulier in

of bel:

088-0566633

Taxatieformulier