Van uw sloopauto af in Den Haag?

De ooievaar staat voor al het nieuwe, maar niet alles heeft het eeuwige leven. Uw auto bijvoorbeeld. Door een ongeluk of simpel door leeftijd en aantal gereden kilometers, is de wagen rijp voor de sloop. Maar hoe komt het barrel bij de sloperij? Daar komt Auto-slopen.nl om de hoek kijken. Wij hebben een gratis auto-ophaaldienst die uw sloopauto of sloopauto kosteloos naar de sloperij brengt.

Strippen voor geld
Als u de schade- of sloopauto aanbiedt bij Auto-slopen.nl, krijgt u van ons een ferme vergoeding bij het sluiten van de deal. Dat ontvangt u – samen met het vrijwaringsbewijs van het RDW – op het moment van sloopauto ophalen. De autosloperij gaat vervolgens de wagen milieubewust strippen. Bruikbare auto-onderdelen als bijvoorbeeld veringen, versnellingspoken, autodeuren en ruiten worden apart gehouden en in een grote loods opgeslagen.

’s-Gravenhage en omgeving
Auto-slopen.nl komt in heel Nederland, dus ook in Den Haag en omgeving. Dus neemt u vrijblijvend contact met ons op als u woont in: Leiden, Scheveningen, Voorburg, Rijswijk, Delft, Leidschendam, Zoetermeer of Nootdorp.

Waarom kiezen voor Auto-slopen.nl?

  • • Alle schade- en sloopauto’s kopen wij in
  • • U ontvangt het RDW vrijwaringsbewijs van ons
  • • Wij komen uw sloopauto gratis ophalenVult u het taxatieformulier hieronder in om erachter te komen wat uw sloopauto of schadeauto waard is! U kunt ook bellen op: 088-0566633

Taxeer je auto
vul het formulier in

of bel:

088-0566633

Taxatieformulier